Veelgestelde vragen

Op de website MAN-accessoires.nl tonen wij als MAN Truck & Bus Nederland een overzicht van accessoires die toepasbaar zijn op onze MAN voertuigen. U kunt via de site bij deze accessoires een offerte aanvragen. Deze offerte wordt door MAN Truck & Bus Nederland doorgestuurd aan uw MAN voorkeursdealer of de dichtstbijzijnde MAN dealer vestiging in Nederland. Zij nemen vervolgens contact met u op om voor u een offerte te maken. Alle communicatie over deze producten vindt altijd plaats tussen de MAN dealer in Nederland en u. U kunt vervolgens bij hen bestellen, ophalen en betalen.

De accessoires die beschikbaar zijn in ons centrale magazijn van MAN Truck & Bus in Nederland kunt u binnen 2 werkdagen ophalen bij de MAN dealer. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Uw MAN dealer kan u meer vertellen over de levertijd.

Bij de MAN dealer vestiging waar u uw accessoires heeft opgehaald, kunt u uw accessoires retourneren. Accessoires kunnen alleen retour als ze onbeschadigd zijn, niet gemonteerd zijn geweest, in de originele verpakking zitten en niet speciaal voor u op maat gemaakt of besteld zijn.

Ja, dat kan zeker. Tijdens uw offerteaanvraag kunt u aangeven of u de accessoires zelf wil monteren of wil laten monteren. Uw MAN voorkeursdealer of de dichtstbijzijnde MAN dealer vestiging neemt contact met u op en maakt vervolgens voor u een offerte inclusief montage.

Op alle accessoires die u bij de MAN dealer koopt zit een vaste garantietermijn. Voor de accessoires van het merk MAN en MAN Plus geldt een garantietermijn van 2 jaar. Voor de accessoires van het merk MAN en MAN Plus is dit ook inclusief bijbehorende montagekosten. Voorwaarde hiervoor is dat de accessoires door een MAN dealer in Nederland zijn opgebouwd. 

Voor de andere merken accessoires hanteren wij een garantietermijn van 1 jaar. Ook hierbij is dit inclusief bijbehorende montagekosten. Hierbij geldt de voorwaarde dat de accessoires door een MAN dealer in Nederland zijn opgebouwd.

De garantie is alleen van toepassing op fabricage en montage binnen de gestelde periode. Is de accessoire defect buiten de garantieperiode of door schuld van buitenaf, dan helpen we u graag met de reparatie. U kunt hiervoor van tevoren een offerte opvragen bij uw MAN dealer. 

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op